Stijlvolle uitstraling met kunststof kozijnen

Energie besparen in een stijlvolle woning? Als dat uw toekomst- plan is, dan passen onze kunststof kozijnen daar perfect in!
Of u nu gaat renoveren of een nieuw huis laat bouwen, onze kunststof kozijnen maakt het energieverschil. U bespaart op de stookkosten en ontziet het milieu. Bovendien krijgt u mooie kozijnen met een echt Nederlands karakter. Kijkt u mee?

De sfeer van toen

De combinatie van de rechte profiel stijl met de afgeschuinde onderdorpel van de de kunststof kozijnen geeft uw woning de retro uitstraling die aansluit bij de Nederlandse bouwstijlen. Ook belangrijk: het kunststof kozijn profiel is te combineren met naar buiten draaiende deuren, die enigszins terug liggen in het kozijn. Om een vertrouwd Nederlands gevelbeeld te creëren, is VEKA kunststof kozijnen van Twente Solutions op dit moment hét kozijnprofiel.

De efficiëntie van nu

De kunststof kozijnen zijn een oersterk, dikwandig kozijn- profiel dat voldoet aan de hoogste Europese kwaliteitsnorm: klasse A conform EN 12608. Daardoor bent u verzekerd van aantrekkelijke voordelen: energiebesparing, stabiliteit en een zeer lange levensduur. De kunststof kozijnen zijn geschikt voor elk gangbaar raamformaat.

Wilt u veel daglicht uw woning binnenlaten?

Ook bij grote glasoppervlakken staan onze kunststof kozijnen borg voor optimale energie-efficiëntie!