Foodtruck tijdens tuinfeest


Tijd voor een buitenfeestje? Heeft u iets te vieren? Misschien een verjaardag, babyborrel, bruiloft, jubileum, of een andere feestelijke aangelegenheid om iets te vieren in uw tuin. Een foodtruck huren is zeer populair. Foodtrucks zijn er in vele verschillende varianten. Van een kleine caravan tot aan een Piaggio Foodtruck. Maar ook de groter Foodtrucks zijn niet weg te denken. Door middel van een foodtruck in te huren wordt er een groot gedeelte van de catering uit handen genomen. Voor u is hiermee tijd over voor gezelligheid met uw gasten. Een foodtruck of meerdere roodtrucks doen uw gasten verrassen met deze sfeervolle en originele aanvulling tijdens uw tuinfeest.

Lollywafels tuinfeest

Vers gebakken wafels

Heerlijke vers gebakken Lolly-wafels op je tuinfeest. Vers ijs, magnum wafels, Brusselse wafels, mouse en nog veel meer…
Meer informatie over deze heerlijke zoetigheden vanuit de roodtruck op uw tuinfeest? Kijk snel verder…


Plaatsing Foodtruck

Beschikt u over een foodtruck en wilt u ook op deze pagina staan? Dat is mogelijk. Vraag vrijblijvend informatie op en wij plaatsen u op onze website. Zodat ook u gevonden wordt in uw regio.


kindervermaak tuinfeest

Kindervermaak tuinfeest

De kinderen intensief laten vermaken tijdens het tuinfeest. Clown Funny maakt gebruik van de spanningsboog. Ballonvouwen, suikerspinnen, popcorn, buttons maken, glittertattoo…… er is van alles mogelijk om het de kinderen naar hun zin te maken…


schminken tuinfeest

Schminken tuinfeest

De gezichtjes van de kinderen tot ware kunstwerkjes om laten toveren tijdens uw tuinfeest.
Kijk snel voor schminksters in uw regio….


springkussen tuinfeest

Springkussens tuinfeest

Een springkussen op uw tuinfeest? Kijk snel naar verhuurbedrijven van springkussens bij u in de omgeving…


zandtekening tuinfeest

Zandtekening maken

Zandtekenen tijdens het tuinfeest. Spelen en kleuren met gekleurd zand. Er zijn vele verschillende afbeeldingen. De voorgesneden vlakken worden verwijderd. Hierdoor ontstaat een kleeflaagje. Over dit laagje wordt gekleurd zand gestrooid en klaar is je zandschilderij.