Aanvulling voor een geslaagd tuinfeest

Bent u op zoek naar geschikte aanvullingen voor een tuinfeest?
Bij de organisatie van een tuinfeest komt veel kijken. De drankjes en catering voor de gasten. Heeft u genoeg servies, tafels, stoelen, verlichting, muziek, overkapping, decoratie enz… Een geweldige barbecue of diverse foodtrucks of misschien wel een mobiele friet/ patat kraam.
U wilt dat uw vrienden, familie en bekenden het naar hun zin hebben en dat er voor iedereen iets wils is. De leukste aanvullingen voor uw tuinfeest hebben wij voor u op een rijtje gezet.
U vindt de aanvullingen voor uw tuinfeest hier!

foodtruck tuinfeest

Foodtruck tijdens tuinfeest

Een origineel idee. Een roodtruck tijdens het tuinfeest. Kijk snel verder naar de mogelijkheden.


springkussen tuinfeest

Springkussen verhuur

Springkussen huren tijdens uw tuinfeest?
Kijk snel verder voor de verhuurders in uw regio.


schminken tuinfeest

Schminken

De gezichtjes van de kinderen tot ware kunstwerkjes om laten toveren tijdens uw tuinfeest. Kinderen vinden het geweldig om zich te laten schminken.
Kijk snel voor schminksters in uw regio….


kindervermaak tuinfeest

Kindervermaak tuinfeest

De kinderen intensief laten vermaken tijdens het tuinfeest. Clown Funny maakt gebruik van de spanningsboog. Ballonvouwen, suikerspinnen, popcorn, buttons maken, glittertattoo…… er is van alles mogelijk om het de kinderen naar hun zin te maken…


zandtekening tuinfeest

Zandtekeningen maken

Zandtekenen tijdens het tuinfeest. Spelen en kleuren met gekleurd zand. Er zijn vele verschillende afbeeldingen. De voorgesneden vlakken worden verwijderd. Hierdoor ontstaat een kleeflaagje. Over dit laagje wordt gekleurd zand gestrooid en klaar is je zandschilderij.


Suikerspinnen in Pot

Iets heerlijks om te smullen voor de kinderen? Heerlijke wollige suikerspin in een pot. Verkrijgbaar in diverse kleuren. De suikerspin is verpakt in een 1 liter pot. Heerlijk smullen tijdens het tuinfeest.


Plaatsing website

Heeft u aanvullingen voor een geslaagd tuinfeest? Catering, tenten, verlichting, foodtruck, enz….. En wilt u een plekje op onze website? Vraag vrijblijvend informatie op!